Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Blitzkrieg Boppers

Dannet: juli 2014
Fra: Oslo

Coverband fra Oslo dedikert utelukkende til det legendariske pønkråkkbandet RAMONES fra Queens i New York City. Bandet oppsto spontant i forkant av 40-årsjubileet for Ramones’ debutkonsert (16. august 1974) på CBGB, og nøyaktig fire tiår seinere gjennomførte de sin egen heidundrandes debutgig på Torshov i Oslo. Siden da har det blitt flere anledninger til å samles og spre det glade budskap/vanvidd rundt omkring. Spesielt i forbindelse med påfølgende 40-årsmarkering av Ramones’ første utgivelse (RAMONES, 23. april 1976) og skive nummer to.. Les mer..

Coverband fra Oslo dedikert utelukkende til det legendariske pønkråkkbandet RAMONES fra Queens i New York City. Bandet oppsto spontant i forkant av 40-årsjubileet for Ramones’ debutkonsert (16. august 1974) på CBGB, og nøyaktig fire tiår seinere gjennomførte de sin egen heidundrandes debutgig på Torshov i Oslo.

Siden da har det blitt flere anledninger til å samles og spre det glade budskap/vanvidd rundt omkring. Spesielt i forbindelse med påfølgende 40-årsmarkering av Ramones’ første utgivelse (RAMONES, 23. april 1976) og skive nummer to (Leave Home, 10. januar 1977), som Blitzkrieg Boppers - med følelse og andakt - har fremført i sin helhet for lykkelige pønkråkkere i diverse mørke lokaler. Bandet speller nå gjerne opp til dans med en god blanding fra hele Ramones sin diskografi, og uavhengig hva slags sett som blir fremført garanteres høy stemning, sneakers i taket og tenner i tapeten. Hey Ho Let’s Go!

Dagens besetning i Blitzkrieg Boppers er et knippe gamle røvere som de siste 30 åra har frekventert landets råkkescener gjennom band som Fuck Ups, T-Zers, Oi! Division, Fake Females, Sideburn Satan, Kongefamilien, Superkings og ikke minst The Stookers (your favorite punk rock jukebox band).