Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Bispehaugen skoles musikkorps

Bispehaugen Skoles musikkorps ble opprinnelig startet i 1909, og kalles gjerne Småbispan på folkemunne. Under ledelsen til musikkfenrikk Rolf Stokke i siste halvdel av 50-tallet fikk korpset et stadig større show- og underholdningspreg, inspirert av marching band-tradisjoner fra USA. Dette førte til stor popularitet både i Norge og utlandet. Tidlig på 60-tallet fikk Bispehaugen Skoles musikkorps opptre i fransk radio og fjernsyn, et TV-program som dessuten ble sendt i USA og Canada. Det ble dessuten fjernsynsopptredener i Belgia og Tyskland,.. Les mer..

Bispehaugen Skoles musikkorps ble opprinnelig startet i 1909, og kalles gjerne Småbispan på folkemunne. Under ledelsen til musikkfenrikk Rolf Stokke i siste halvdel av 50-tallet fikk korpset et stadig større show- og underholdningspreg, inspirert av marching band-tradisjoner fra USA. Dette førte til stor popularitet både i Norge og utlandet.

Tidlig på 60-tallet fikk Bispehaugen Skoles musikkorps opptre i fransk radio og fjernsyn, et TV-program som dessuten ble sendt i USA og Canada. Det ble dessuten fjernsynsopptredener i Belgia og Tyskland, i tillegg til norske radio- og fjernsynsprogrammer. De ble blant annet invitert personlig til Det Hvite Hus av Jacqueline Kennedy. Dette ble det dessverre aldri ble noe av, på grunn av drapet på president Kennedy i 1963.

Medvirker på

Diverse artister
Her kommer skolemusikken! vol. 1 korps
1965
Diverse artister
Her kommer skolemusikken! vol. 2 korps
1965