Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Big Rooney & The Doghouse

Dannet: 9. juni 2008
Splittet: 30. august 2010
Også kjent som: Big Rooney

I forbindelse med den nært forstående 10 dagers turnéen som backingband for James Harman (som for øvrig feirer 45-års jubileum som artist i år) endrer ”Myhrens Dam” navn til ”Big Rooney & The Doghouse”. På turnélisten står både Hamar Music Fest og Blues In Hell. Dette er den andre turnéen bandet gjør med denne blues-legenden som de også har gjort med Lazy Lester og R.J. Mischo. Hele bandet reiser i oktober til legendariske Sun Studio i Memphis for å spille.. Les mer..

I forbindelse med den nært forstående 10 dagers turnéen som backingband for James Harman (som for øvrig feirer 45-års jubileum som artist i år) endrer ”Myhrens Dam” navn til ”Big Rooney & The Doghouse”.
På turnélisten står både Hamar Music Fest og Blues In Hell. Dette er den andre turnéen bandet gjør med denne blues-legenden som de også har gjort med Lazy Lester og R.J. Mischo.

Hele bandet reiser i oktober til legendariske Sun Studio i Memphis for å spille inn nytt materiale. Bandets første plate – som er planlagt å komme ut vår/ sommer 2009 skal spilles inn delvis i Sun Studio denne høsten og i Los Angeles i starten på 2009 med James Harman som produsent. Musikalsk beveger bandet seg i aksen melodisk Louisana, via Texas rock’n roll med en Touch av west-coast jump og mer skeive låter i retning Seatsniffers/Tom Waits.

Medlemmer

Rune 'Big Rooney' Myhren vokal, munnspill