Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Bengt Ole Nordstrøm

BENGT OLE NORDSTRØM - INNHENTET AV LIVET. NREC335 Nye orginale norske viser. Tekst og musikk av Bengt Ole Nordstrøm.  Musikken er skrevet midt i livet og handler om livet. Klassisk produksjon av produsent Ingar Helgesen (Morten Fjøss Augustinius,1 låt). Med seg har Bengt Ole "A-laget" av norske studiomusikere. Bengt-Ole Nordström bor i Oslo. Han har livnært seg som visesanger og kulturarbeider i over 25 år, det meste av tiden som freelancer. Dette er hans første CD. Sangene er skrevet ut fra en.. Les mer..

BENGT OLE NORDSTRØM - INNHENTET AV LIVET. NREC335

Nye orginale norske viser. Tekst og musikk av Bengt Ole Nordstrøm.  Musikken er skrevet midt i livet og handler om livet. Klassisk produksjon av produsent Ingar Helgesen (Morten Fjøss Augustinius,1 låt). Med seg har Bengt Ole "A-laget" av norske studiomusikere.

Bengt-Ole Nordström bor i Oslo. Han har livnært seg som visesanger og kulturarbeider i over 25 år, det meste av tiden som freelancer. Dette er hans første CD. Sangene er skrevet ut fra en varig kjærlighet til skjønnhet og mening i gode tekster og melodier. De er inspirert av bl.a. Erik Bye, Olle Adolphson, Jaques Brel og Alf Prøysen, med et hint av finsk, burlesk humor à la Bengt Ahlfors.

Utgivelser (album)

Bengt Ole Nordstrøm
Innhentet av livet
2014