Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Beinkjør

Dannet: 2000
Fra: Lærdal / Bergen

Punkrockband, startet i Lærdal i 2000 av Ronny Overtredelse (vokal) og Børre Brudd (gitar). Med seg hadde de Motorhåve (trommer) og Inge N. (bass). Sistnevnte forsvant, og Overtredelse tok over bassen i tillegg til vokalen. Bandet spilte inn tre CD-R-plater mellom 2000 og 2002. Sommeren 2002 flyttet de til Bergen for å prøve lykken i det harde punkmiljøet, og rekrutterte da en ny trommeslager, Ottar Oppvigler, og bassisten Frank Forelegg. Deretter ble bassistrollen sendt videre mellom Kåre Kriminell, Værste Duden,.. Les mer..

Punkrockband, startet i Lærdal i 2000 av Ronny Overtredelse (vokal) og Børre Brudd (gitar). Med seg hadde de Motorhåve (trommer) og Inge N. (bass). Sistnevnte forsvant, og Overtredelse tok over bassen i tillegg til vokalen.

Bandet spilte inn tre CD-R-plater mellom 2000 og 2002.

Sommeren 2002 flyttet de til Bergen for å prøve lykken i det harde punkmiljøet, og rekrutterte da en ny trommeslager, Ottar Oppvigler, og bassisten Frank Forelegg. Deretter ble bassistrollen sendt videre mellom Kåre Kriminell, Værste Duden, Ragg, Stash Bastard, Bowitz, Dennis Dealer, Kåre Kriminell igjen, og så til bandets egen rytmegitarist, som nå ble fast bassist.

Bandet spilte en rekke konserter rundt om i landet mellom 2002 og 2006. Året etter, da de fant ut at de skulle fri til sognepublikummet på festivalen Støy i Sogndal i januar og på festivalen Fres i Fresvik i august, fikk de et lite gjennombrudd. Særlig låta 'Såggning', som kom i omløp rundt sommeren 2006, utmerket seg.

I 2008 kom plata Rock for rus, med besetningen Overtredelse, Brudd, Oppvigler og Dealer. På plata finner man blant annet 'Såggning' og 'Framtid i Lærdal', tyske gloser, direkte engelske oversettinger og en coverlåt av E68, der teksten var skrevet av den daværende politimannen Kristen Olav Grøttebø.

I 2010 gikk bandet i studio med ny leadgitarist og spilte inn en slags temaplate om folket og livet i Lærdal og Indre Sogn. 15. november kom albumet Skot & skrømt.

Medlemmer

Bowitz Bass (tidligere medlem)
Børre Brudd Gitar, bass
Dennis Dealer Bass (tidligere medlem)
Frank Forelegg Bass (tidligere medlem)
Inge N. Bass (tidligere medlem)
Kåre Kriminell Bass (tidligere medlem)
Motorhåve Trommer (tidligere medlem)
Ottar Oppvigler Trommer
Ragg Bass (tidligere medlem)
Stash Bastard Bass (tidligere medlem)
Værste Duden Bass (tidligere medlem)

Utgivelser (album)

Beinkjør
Skot & Skrømt
2010
Beinkjør
Rock for rus
2008