Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
  • Plakat
  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Avalanche

Også kjent som: K+K + Bluebeat

Popduo bestående av Kjetil Røsnes og Kirsti Johansen fra hhv. Lørenskog og Kristiansand. Med base i Hamburg slo de igjennom med singlen «Johnny, Johnny Come Home». Denne solgte tett oppunder én million eksemplarer i Frankrike og Tyskland. Paret brukte siden artistnavnet K+K, de har også gitt ut plate under navnet "BLUEBEAT" I 1990 toppet de Ti i skuddet med «I Will Wait». Samboerparet brukte siden artistnavnet K+K. De har siden 2004 vært bosatt med sine to barn på Lierfoss i Aurskog-Høland... Les mer..

Popduo bestående av Kjetil Røsnes og Kirsti Johansen fra hhv. Lørenskog og Kristiansand. Med base i Hamburg slo de igjennom med singlen «Johnny, Johnny Come Home». Denne solgte tett oppunder én million eksemplarer i Frankrike og Tyskland. Paret brukte siden artistnavnet K+K, de har også gitt ut plate under navnet "BLUEBEAT"

I 1990 toppet de Ti i skuddet med «I Will Wait». Samboerparet brukte siden artistnavnet K+K. De har siden 2004 vært bosatt med sine to barn på Lierfoss i Aurskog-Høland. I 2007 gikk Avalanche til topps på Norsktoppen med «Goodbye To Yesterday», som de skrev da de bodde i Frankrike i 1995.

Blue Moon Band hadde framført samme låt i den norske Melodi Grand Prix-finalen, hvor Avalanche selv deltok i 2008 med «Two Monkeys (On The Roof)».

Utgivelser (album)

Avalanche
Westbound
1992
Avalanche
Avalanche
1989