Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Astrid Kloster

Født: 1. april 1970
Fra: Stavanger

Artist og låtskriver, bosatt i Stavanger. Astrid Kloster har gjort seg bemerket både nasjonalt og lokalt de siste ti årene. Kombinasjonen av en varm, stor stemme og en sterk formidlingsevne gjør at hun er en markant kvinnelig vokalist. Kloster har vært involvert i mange ulike musikkprosjekter gjennom årene, og hun har gjort innspillinger og holdt konserter med en rekke artister: Jon Eikemo, Odd Nordstoga, Jan Ingvar Toft, Heine Totland, Kenneth Sivertsen og svenske Göran Fristorp. Hun.. Les mer..

Artist og låtskriver, bosatt i Stavanger. Astrid Kloster har gjort seg bemerket både nasjonalt og lokalt de siste ti årene. Kombinasjonen av en varm, stor stemme og en sterk formidlingsevne gjør at hun er en markant kvinnelig vokalist.

Kloster har vært involvert i mange ulike musikkprosjekter gjennom årene, og hun har gjort innspillinger og holdt konserter med en rekke artister: Jon Eikemo, Odd Nordstoga, Jan Ingvar Toft, Heine Totland, Kenneth Sivertsen og svenske Göran Fristorp.

Hun har dessuten i en årrekke vært å høre som frontfigur i Bergens-baserte Aftenlandet.

I 2007 ga hun ut albumet Spor, en hyllest til hennes avdøde venn og kollega Kenneth Sivertsen. Unntatt tittelsporet, som hun selv hadde skrevet, tolket hun her et utvalg av Kenneth Sivertsens viser. Utgivelsen høstet strålende kritikker.

11. november 2011 kom Astrid Kloster med albumet Vintersong på CCAP. Materialet var i hovedsak skrevet av henne selv, og her tok hun et skritt i en ny retning musikalsk. Hun har tatt med seg mye inspirasjon fra Aftenlandet: nynorske tekster og iørefallende melodier. Samtidig var det nye, mer pop-aktige elementer på platen, hvor hun blant andre hadde med seg elektronikaartisten og gitaristen Athana.

Medlem i

Aftenlandet Vokal

Utgivelser (album)

Astrid Kloster
Vintersong
2011
Astrid Kloster
Spor
2007

Utgivelser (singel/EP)

Astrid Kloster
Vintersong
2011
Astrid Kloster
Min båt
2007