Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Åshild Watne

Åshild Watne er komponist, sanger og pedagog. En av svært få utøvere på norske bondeharper og middelalderlyrer. Utga sammen med Odd Lund CD’en Julefred med folketoner og middelaldermusikk i 1997 og fremførte musikken for Berlinfilharmonien samme høst. Komponerte og produserte jazz-barneplaten Maneten Medusa i 2010 som fikk terningkast 5 i Aftenposten. Har skrevet viser, salmer, korverk og vunnet flere priser om musikk for barn. Skrev en av de nye liturgiene for Den norske kirke , utgitt 2011. Cand. philol.fra Universitetet.. Les mer..

Åshild Watne er komponist, sanger og pedagog. En av svært få utøvere på norske bondeharper og middelalderlyrer. Utga sammen med Odd Lund CD’en Julefred med folketoner og middelaldermusikk i 1997 og fremførte musikken for Berlinfilharmonien samme høst. Komponerte og produserte jazz-barneplaten Maneten Medusa i 2010 som fikk terningkast 5 i Aftenposten. Har skrevet viser, salmer, korverk og vunnet flere priser om musikk for barn. Skrev en av de nye liturgiene for Den norske kirke , utgitt 2011.
Cand. philol.fra Universitetet i Oslo i 1989 med hovedoppgave om absolutt gehør. Universitetslektor i hørelære ved Universitetet i Oslo og ved Norges Musikkhøgskole. Bred erfaring som kor- og ensemblesanger, bl.a. i Det Norske Solistkor.