Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Arnold B Family

Musikkgruppe med medlemmer av familien Arnold Børud, inspirert av amerikansk gospelmusikk. Stilen kan karakteriseres som pop, hiphop, a capella, latin og R&B. Familien Arnold Børud ble kjent allerede da barna vokste opp, da som Børud-Gjengen. De holdt på i ti år og kom med flere plateutgivelser. Senere, da barna ble voksne og etablerte egne familier, fortsatte de å opptre som Arnold B Family og turnerte på fulltid i ti år på flere kontinenter. Thomas Børud, Ole Børud og Lisa Børud.. Les mer..

Musikkgruppe med medlemmer av familien Arnold Børud, inspirert av amerikansk gospelmusikk. Stilen kan karakteriseres som pop, hiphop, a capella, latin og R&B.

Familien Arnold Børud ble kjent allerede da barna vokste opp, da som Børud-Gjengen. De holdt på i ti år og kom med flere plateutgivelser. Senere, da barna ble voksne og etablerte egne familier, fortsatte de å opptre som Arnold B Family og turnerte på fulltid i ti år på flere kontinenter.

Thomas Børud, Ole Børud og Lisa Børud har egne solokarrierer.

Arnold B Family har deltatt i den norske finalen av Melodi Grand Prix tre ganger, i 1995 kom de på 2. plass med 'La oss feire livet', i 1996 kom de på 6. plass med 'Din smittende glede' og i 2000 kom de på 7. plass med 'When I Am Looking'.