Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Anne Lingan

Født: 16. desember 1977
Også kjent som: Anné + Anne Brændeland Lingan
Fra: Grimstad

Anne Lingan Brændeland, popsanger fra Grimstad, f. 16.12.1977. Som Anné ga hun ut singelen «Sleeping Beauty», en låt som sommeren 2000 fikk mye radiospilling, og hun leverte låter til band både i Norge og internasjonalt, som den tysk/amerikanske gruppen Sweetbox. Med låten «Kicking You Out», som ble brukt som vignettmusikk til TVNorges andre runde med realityserien Big Brother, ble hun kjent over hele landet. Låten er med på hennes første CD, Scared, og i forlengelse av utgivelsen var hun på.. Les mer..

Anne Lingan Brændeland, popsanger fra Grimstad, f. 16.12.1977. Som Anné ga hun ut singelen «Sleeping Beauty», en låt som sommeren 2000 fikk mye radiospilling, og hun leverte låter til band både i Norge og internasjonalt, som den tysk/amerikanske gruppen Sweetbox.

Med låten «Kicking You Out», som ble brukt som vignettmusikk til TVNorges andre runde med realityserien Big Brother, ble hun kjent over hele landet. Låten er med på hennes første CD, Scared, og i forlengelse av utgivelsen var hun på stor turné med D'Lay.

Utgivelser (album)

Anne Lingan
Scared
2003

Medvirker på

Dina
Sommernatts drøm komponist;tekstforfatter
2005
Dina
Besatt (Radio Edit) komponist;tekstforfatter
2004