Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Andersen / Pleym

Fra: Kirkenes

Kjell Arne Pleym og Rolf Mareno Andersen vokste opp i Bjørnevatn, nær Kirkenes. De spilte sammen siden femte klasse, og bestemte seg i 1971 for å lage en plate med egne sanger. Innspillingen fant sted på skolens musikkrom, med nokså primitivt utstyr. Have Your Own Feeling, Have Your Own Way ble trykket i 250 kopier, og ble etter sigende solgt fortløpende under en Interrail-reise i Europa. LP-platen har lenge vært et ettertraktet og sjeldent samleobjekt. Både Andersen og Pleym ble.. Les mer..

Kjell Arne Pleym og Rolf Mareno Andersen vokste opp i Bjørnevatn, nær Kirkenes. De spilte sammen siden femte klasse, og bestemte seg i 1971 for å lage en plate med egne sanger. Innspillingen fant sted på skolens musikkrom, med nokså primitivt utstyr.

Have Your Own Feeling, Have Your Own Way ble trykket i 250 kopier, og ble etter sigende solgt fortløpende under en Interrail-reise i Europa. LP-platen har lenge vært et ettertraktet og sjeldent samleobjekt.

Både Andersen og Pleym ble senere medlemmer av St. Helena. I 2010 ble Have Your Own Feeling, Have Your Own Way gitt ut på ny av det tyske plateselskapet Mayfair Music, som utstyrte den med tre ekstraspor, samt en ny booklet. Pleym gikk ut av tiden i 2008. Det har vært planer om å følge opp LP-platen fra 1971, med ytterligere 15 spor som alle ble til i tiden 1968- 1972.

Medlemmer

Kjell Arne Pleym Piano, trommer, orgel, perkusjon
Rolf M. Andersen Vokal, gitar, perkusjon