Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Eksterne lenker

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Anders Jektvik

Født: 14. juni 1982
Fra: Hitra

Musiker, låtskriver, sanger og gitarist, bosatt i Trondheim, men opprinnelig fra Hitra. Jektvik er mest kjent for sin deltakelse i Norske Talenter (sesong 5). Han deltok her som visesanger, og sang blant annet egne låter som 'Bare saind' og 'Tøv'. Han endte opp med en andreplass i finalen i desember 2012. Jektvik kan plasseres i sjangeren visepop, og synger på dialekt. Han var tidligere medlem i viseprosjektet Tefeilles hvor han var gitarist, og bandet ga ut albumet To hjærta.. Les mer..

Musiker, låtskriver, sanger og gitarist, bosatt i Trondheim, men opprinnelig fra Hitra. Jektvik er mest kjent for sin deltakelse i Norske Talenter (sesong 5). Han deltok her som visesanger, og sang blant annet egne låter som 'Bare saind' og 'Tøv'. Han endte opp med en andreplass i finalen i desember 2012.

Jektvik kan plasseres i sjangeren visepop, og synger på dialekt. Han var tidligere medlem i viseprosjektet Tefeilles hvor han var gitarist, og bandet ga ut albumet To hjærta i 2007. Han har også sin egen trio.

Anders Jektvik har mottatt Hitra kommunes kulturpris for sin innsats som kulturbærer med sine viser. 1. februar 2013 ga Jektvik ut sin solodebut, Aill kjeinne aill, som lå 12 uker på VG-lista. Året etter fulgte han opp med No som ailt e bra.

Medlem i

Anders Jektvik Trio Vokal, gitar
Tefeilles Gitar

Medvirker på

Tefeilles
To hjærta komponist;produsent
2007