Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Aloysius

Dannet: 2003
Splittet: 2016

I årene før 2003 hadde de fire kameratene Ola Brustad, Erik Eriksen, Kenneth Grønlien og Arnt Godager forsøkt å samle et band. Da de fikk med seg vokalist, keyboardist og tekstforfatter Kenneth Holter (Eth Eonel), ble de Aloysius. De spilte en stund covre av Metallica, L7 og lignende band, men gikk ganske snart igang med å skrive egne låter. Bandet fikk seg snart spillejobber i Hamar, og spilte på Hamar Music Festival i 2005. Året etter var de med på 3K.. Les mer..

I årene før 2003 hadde de fire kameratene Ola Brustad, Erik Eriksen, Kenneth Grønlien og Arnt Godager forsøkt å samle et band. Da de fikk med seg vokalist, keyboardist og tekstforfatter Kenneth Holter (Eth Eonel), ble de Aloysius. De spilte en stund covre av Metallica, L7 og lignende band, men gikk ganske snart igang med å skrive egne låter.

Bandet fikk seg snart spillejobber i Hamar, og spilte på Hamar Music Festival i 2005. Året etter var de med på 3K Live. Det samme året flyttet vokalist Holter til Trondheim, og bandet stod uten vokalist. I perioden 2008-2009 var vokalist Glenn Terje Nordengen med. I 2009 kom vokalist Thor-Magne Jensen, og keyboardist Silje Kirkevold (frem til 2012).

Bassist Erik Eriksen forlot bandet i 2015. Brustad, Grønlien, Godager og Jensen fikk med seg bassist Kay Grøtbekklien, og valgte å endre navn på bandet til Dreamslayer i 2016, både fordi de følte at navnet ikke lenger passet, og fordi tidligere vokalist Holter, som var opphavsmannen til navnet, hadde ytret ønske om å benytte det til senere prosjekter.

Medlemmer

Eth Eonel vokalist, keyboardist (2003-2006)