Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Agregat

Dannet: 5. september 2003
Fra: Oslo

Agregat er ikke et band, det er en visjon. Og visjonen er å koble futuristisk bildemateriale, syntetiske klanger og live fremføring. Stiftet av to musikkvitere innerst i gangene på Universitetet i Oslo stiller de nå med et livesett der programmerte lyder møter rutinerte livemusikere, akkompagnert av dommedagsscenarioer på stort lerret. Agregats musikk finner veien til mange kroker: Fra danseforestillinger i Bosnia, via NRK P2 og til synthmiljøer i Italia, Russland, Kroatia og hjemlige Norge. Agregats debutalbum Agregat Salutes You ble sluppet.. Les mer..

Agregat er ikke et band, det er en visjon. Og visjonen er å koble futuristisk bildemateriale, syntetiske klanger og live fremføring. Stiftet av to musikkvitere innerst i gangene på Universitetet i Oslo stiller de nå med et livesett der programmerte lyder møter rutinerte livemusikere, akkompagnert av dommedagsscenarioer på stort lerret. Agregats musikk finner veien til mange kroker: Fra danseforestillinger i Bosnia, via NRK P2 og til synthmiljøer i Italia, Russland, Kroatia og hjemlige Norge.

Agregats debutalbum Agregat Salutes You ble sluppet i 2009 på formatet av en limited-edition USB stick, men er også tilgjengelig på iTunes og de fleste andre musikknettbutikker. Dside Magazine gav albumet karakteristikken ’Suitable for those who have already taken a step beyond the conventional concept of futuristic pop’.

Don’t believe the hype – kommen Sie doch lieber zum Konzert!

Medlemmer

Eirik Askerøi Vokal, synth, gitarer, programmering, tekstforfatter, komponist, produsent
Kyrre Tromm Lindvig Vokal, synth, trommer, programmering, tekstforfatter, komponist, produsent

Utgivelser (album)

Agregat
Agregat Salutes You
2009