Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Adamseplene

Dannet: 1997
Fra: Trondheim

Trondheimsbasert revy- og musikkgruppe som ble grunnlagt i 1997 og består av Ivar Nergaard, Klaus Joacim Sonstad og Hans Petter Nilsen. Gruppas første forestilling var "Om mens og menn". Forestillingen hadde premiere på Veita Scene i mai 1998. Den ble en publikumssuksess og de spilte senere to måneder i Trondheim samme høst. I 1999 ga de ut plata .no på Norske Gram. Trioen ble for anledningen utvidet med tre musikere: Sola Jonsen ( DumDum Boys), .. Les mer..

Trondheimsbasert revy- og musikkgruppe som ble grunnlagt i 1997 og består av Ivar Nergaard, Klaus Joacim Sonstad og Hans Petter Nilsen.

Gruppas første forestilling var "Om mens og menn". Forestillingen hadde premiere på Veita Scene i mai 1998. Den ble en publikumssuksess og de spilte senere to måneder i Trondheim samme høst. I 1999 ga de ut plata .no på Norske Gram. Trioen ble for anledningen utvidet med tre musikere: Sola Jonsen (DumDum Boys), Truls Waagø (Trondheim Symfoniorkester, Tre Små Kinesere) og Jostein Ansnes (Dadafon).

I mars 2000 hadde Adamseplene premiere på showet "Full Pupp", som også ble en publikumsvinner i Trondheim og omland. I 2001 ble showet til en TV-serie på seks episoder som ble sendt på NRK1 høsten 2001: "Adamseplene: Full pupp". Gruppen har også underholdt på NRK radio.

Høsten 2006 var de aktuelle med forestillingen "Alle tiders julebord", på Trøndelag Teater.

Utgivelser (album)

Adamseplene
Adamseplene.no
1999