Eksterne lenker

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Samsaya

Født: 3. november 1979
Også kjent som: Sampda Sharma + Sam
Fra: Oslo

Sampda Sharma, norsk-indisk rap-artist, født 3.11.1979, fra Ellingsrud i Oslo. Samsaya begynte å rappe inspirert av artister som Public Enemy, Missy Elliott og MC Lyte. Hun gjorde seg bemerket under artistnavnet Sam på arrangementer som NM i rock, Musikkens Dag, by:Larm og Oslo World Music Festival, og debuterte på plate som gjesterapper på Oslo Fluid-singelen «Feel What I Feel» (2000). Hun ble for alvor lagt merke til som skuespiller i filmene Folk flest bor i Kina og Villmark –.. Les mer..

Sampda Sharma, norsk-indisk rap-artist, født 3.11.1979, fra Ellingsrud i Oslo.

Samsaya begynte å rappe inspirert av artister som Public Enemy, Missy Elliott og MC Lyte. Hun gjorde seg bemerket under artistnavnet Sam på arrangementer som NM i rock, Musikkens Dag, by:Larm og Oslo World Music Festival, og debuterte på plate som gjesterapper på Oslo Fluid-singelen «Feel What I Feel» (2000).

Hun ble for alvor lagt merke til som skuespiller i filmene Folk flest bor i Kina og Villmark – men høsten 2003 skiftet hun artistnavn til Samsaya og begynte å satse for fullt på musikken.

Singelen «Pure To Me» kom ut høsten 2003, og sommeren 2004 albumdebuterte hun med Shedding Skin – en frisk blanding av hiphop, r&b, pop og rock i samarbeid med musikeren Ronny Andreassen.

Utgivelser (album)

Samsaya
Shedding Skin
2004

Medvirker på

Bertine Zetlitz
Electric Feet komponist;tekstforfatter;utøver
2012
Danny&Pumba
Mitt Liv EP utøver
2012
Bertine Zetlitz
Electric Feet komponist;tekstforfatter;utøver
2012
Danny&Pumba
Hold kontakt utøver
2011
Karpe Diem
Aldri solgt en løgn utøver
2010
Diverse artister
Splitter Pinne - Reinspikka Slagere Fra Filmene om Knerten
2010
Karpe Diem
Rett fra hjertet utøver
2006
Knut Reiersrud
Sweet Showers of Rain utøver
2001