Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Bronco Busters

Også kjent som: Fille Fatale
Fra: Stavanger

Powerrock-trio fra Stavanger. Gruppen ble startet av vokalist Siri Eriksen, gitarist Maria Kartveit og trommis Anne Liv Tresselt, som begynte å spille sammen under navnet Fille Fatale som 14-åringer. Instrumentene ble innkjøpt for konfirmasjonspenger. I 2000 vant de bandkonkurransen Zoom og ble sendt på turné i Norge og England. Etter et par EP-utgivelser, albumdebuterte gruppen med Fuzz Parade i 2001, og de fikk sin første radiohit med poplåten «Maria». Bronco Busters har turnert mye over store deler av Europa, og.. Les mer..

Powerrock-trio fra Stavanger. Gruppen ble startet av vokalist Siri Eriksen, gitarist Maria Kartveit og trommis Anne Liv Tresselt, som begynte å spille sammen under navnet Fille Fatale som 14-åringer. Instrumentene ble innkjøpt for konfirmasjonspenger.

I 2000 vant de bandkonkurransen Zoom og ble sendt på turné i Norge og England. Etter et par EP-utgivelser, albumdebuterte gruppen med Fuzz Parade i 2001, og de fikk sin første radiohit med poplåten «Maria».

Bronco Busters har turnert mye over store deler av Europa, og en av trioens beste historier stammer fra deres månedslange turné i Bosnia, Kroatia og gamle Jugoslavia.

I 2003 tok Malin Storm Andersen over gitaren, og album nummer to, Pulse Racing kom året etter. Platen ble beskrevet som amerikansk collegepop av det hardere slaget. Siri Eriksen spiller også i banda The Launderettes og The Rebelettes.

Medlemmer

Anne Liv Tresselt Trommer
Hedvig Mollestad Thomassen Gitar (2006 - )
Malin Storm Andersen Gitar (2003 - 2006)
Maria Kartveit Gitar ( - 2003)
Siri Eriksen Vokal

Utgivelser (album)

Bronco Busters
Pulse Racing
2004
Bronco Busters
Fuzz Parade
2001