Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Betatt

Dannet: 15. oktober 2000

Betatt presenterer høsten 2014 sin første cd, «På toppen av Maslow». Albumet inneholder 12 sanger på trøndersk og romsdalsdialekt. Plateslipp er planlagt til oktober 2014. Tekstene er hverdagsbetraktninger hvor temaene hentes midt i livet, der fortid, nåtid og framtid møtes. Musikalsk befinner Betatt seg innenfor sjangeren visepop og gir deg som lytter lyden av et forførerisk knips med tærne, smaken av et lykkelig smil og duften av god stemning. «På toppen av Maslow» inneholder spor av fortvilelse og savn, men først.. Les mer..

Betatt presenterer høsten 2014 sin første cd, «På toppen av Maslow». Albumet inneholder 12 sanger på trøndersk og romsdalsdialekt. Plateslipp er planlagt til oktober 2014.

Tekstene er hverdagsbetraktninger hvor temaene hentes midt i livet, der fortid, nåtid og framtid møtes. Musikalsk befinner Betatt seg innenfor sjangeren visepop og gir deg som lytter lyden av et forførerisk knips med tærne, smaken av et lykkelig smil og duften av god stemning.

«På toppen av Maslow» inneholder spor av fortvilelse og savn, men først og fremst musikk til å bli glad av.
Her finnes det sanger for sene sommerkvelder og lyst øl, og du finner de som passer for rødvin og sofakos med kjæresten.

Tre av sangene på albumet er blitt sluppet som singel tidligere. «Mitt liv» (2012), tittelkuttet «På toppen av Maslow» (2012) og «Fleir slags fattigdom» (2013).

13.juni slipper Betatt nok en smakebit fra plata som heter «Sommer på Frøya». Om det er en låt du skal høre på i solveggen i sommer, så er det denne.
Her er det bare å glede seg.

Slipp taket - bli Betatt

Betatt består av:

Inge Meisler - sang, gitar, banjo, kor
Alf-Erik Strandheim - sang, gitar, kor
Svein Gunnar Rydjord, sang, gitar, tangenter, trekkspill, mandolin, kor
Einar Ola Selnes - bass, kor
Per Arne Dahl - trommer

Utgivelser (album)

Betatt
På toppen av Maslow
2014