Eksterne lenker

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Alexander Austheim

Født: 26. desember 1987
Også kjent som: Rykkinnfella
Fra: Rykkinn

Alexander Rykkinnfella Austheim (født 1987) er en norsk musikkprodusent fra Rykkinn i Bærum, som har vært aktiv siden 2005. Han har nå en publishingavtale med Daworks/Warner Chappell. Rykkinnfella var også en av deltakerne på den prestisjetunge Stargate Master Class i New York i mai 2011, sammen med blant andre LidoLido, Hanne Sørvåg, Omer Bhatti og Samsaya. Rykkinnfella har jobbet med artister (remikser/produksjoner/låtskriving) som A1, Gabrielle, Atle Pettersen, MadCon, Tone Damli Aaberge, .. Les mer..

Alexander Rykkinnfella Austheim (født 1987) er en norsk musikkprodusent fra Rykkinn i Bærum, som har vært aktiv siden 2005. Han har nå en publishingavtale med Daworks/Warner Chappell.

Rykkinnfella var også en av deltakerne på den prestisjetunge Stargate Master Class i New York i mai 2011, sammen med blant andre LidoLido, Hanne Sørvåg, Omer Bhatti og Samsaya.

Rykkinnfella har jobbet med artister (remikser/produksjoner/låtskriving) som A1, Gabrielle, Atle Pettersen, MadCon, Tone Damli Aaberge, Katastrofe, Vinni, Bankmenn, Jaa9 & OnklP, Sirkus Eliassen, Linda Sundblad og Elisabeth Carew.